top of page

tor. 07. nov.

|

Sentrum

Pitchekveld 7. november

Er du mellom 16 og 25 år og har en forretningsidé? Delta på Sentralen UNG Gründer pitchekveld! Her får du tilbakemeldinger på idéen din fra en jury fra næringslivet, og i tillegg kan du stikke av med muligheten til å søke om inntil 10 000,- i støtte fra Sparebankstiftelsen DnB! Denne pitchekvelden

Pitchekveld 7. november
Pitchekveld 7. november

Tid og sted

07. nov. 2024, 14:00 – 19:00

Sentrum, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

Om arrangementet

Pitchekveld i regi av Sentralen UNG Gründer

Er du mellom 16 og 25 år og har en forretningsidé? Delta på Sentralen UNG Gründer pitchekveld! Her får du tilbakemeldinger på idéen din fra en jury fra næringslivet, og i tillegg kan du stikke av med muligheten til å søke om inntil 10 000,- i støtte fra Sparebankstiftelsen DnB!

Denne pitchekvelden gjennomføres fysisk på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo sentrum.

-------------------------- Pitchen kan være maks 2 minutter lang, og dere kan bruke PowerPoint eller andre virkemidler under pitchen. Dere vurderes etter følgende kriterier: • Innhold: Problem og løsning – er det et tydelig problem, en god løsning og plan for gjennomføring? • Utføring: Presentasjonsteknikk, originalitet, bruk av visuelle hjelpemidler, underholdning • Overbevisning: Viser deltager tro på egen idé? -------------------------- Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 år veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut vår facebookside for å lese mer om tilbudet vårt!

Er du interessert? Kontakt oss via mail: oslo@ue.no

Dele dette arrangementet

bottom of page