top of page
IMG_4786.HEIC

Om prosjektet

Prosjektet Sentralen UNG Gründer 

Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 år veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut kalenderen for Sentralen Ung Gründers neste arrangement.

Samarbeidet

Sentralen UNG Gründer er et prosjekt som finansieres av Sparebankstiftelsen DnB og gjennomføres av Ungt Entreprenørskap Oslo. Sparebankstiftelsen DnB er også én av Ungt Entreprenørskap Oslos hovedsamarbeidspartnere. 

Sentralen som arena

Sentralen UNG Gründer arrangementene gjennomføres på Sentralen i Øvre Slottsgate 3, i Oslo sentrum. 

Sentralen er et allsidig arrangementshus i Kvadraturen i sentrum av Oslo. Huset består av to bygninger som opprinnelig var hovedkontoret til Christiania Sparebank. I seks etasjer med historiske lokaler leier vi ut arrangementslokalerproduksjonsrom og møterom til alle formål.

Sentralen er også kontoret til nærmere 400 kreative og nytenkende mennesker som sitter i kontorfellesskap fordelt over fire etasjer. I to av etasjene tilbyr vi ekstra gunstige leieavtaler for festivaler, orkestre, dansekompanier og andre kulturprodusenter. I to andre etasjer holder SoCentral til - Oslos mest spennende kontorfellesskap og medlemsorganisasjon for samfunnsinnovasjon og sosialt entreprenørskap.

Sentralen eies av Sparebankstiftelsen DNB. Sentralen skal bidra til å støtte oppunder Sparebankstiftelsens visjon om å utløse gode krefter, gjennom arrangementer og gunstige leiepriser for leietakere som passer inn under formålene kulturproduksjon og samfunnsinnovasjon. 

UE_Logo_Helhvit.png
sparebankstiftelsen-logo-hvit-transparent.png
Sentralen_-_logo-removebg-preview_edited.png
bottom of page