top of page

ons. 24. apr.

|

Sentrum

Pitchekveld 24. april

Er du mellom 16 og 25 år og har en forretningsidé? Delta på Sentralen UNG Gründer pitchekveld! Her får du tilbakemeldinger på idéen din fra en jury fra næringslivet, og i tillegg kan du stikke av med muligheten til å søke om inntil 10 000,- i støtte fra Sparebankstiftelsen DnB! Denne pitchekvelden

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Pitchekveld 24. april
Pitchekveld 24. april

Tid og sted

24. apr. 2024, 17:00 – 19:00

Sentrum, Øvre Slottsgate 3, 0157 Oslo, Norge

Om arrangementet

Pitchekveld i regi av Sentralen UNG Gründer

Er du mellom 16 og 25 år og har en forretningsidé? Delta på Sentralen UNG Gründer pitchekveld! Her får du tilbakemeldinger på idéen din fra en jury fra næringslivet, og i tillegg kan du stikke av med muligheten til å søke om inntil 10 000,- i støtte fra Sparebankstiftelsen DnB!

Denne pitchekvelden gjennomføres fysisk på Sentralen, Øvre Slottsgate 3, Oslo sentrum.

Meld deg på her: Påmelding til Sentralen UNG Gründer pitchekveld 24. april 2024 (airtable.com) -------------------------- Pitchen kan være maks 2 minutter lang, og dere kan bruke PowerPoint eller andre virkemidler under pitchen. Dere vurderes etter følgende kriterier: • Innhold: Problem og løsning – er det et tydelig problem, en god løsning og plan for gjennomføring? • Utføring: Presentasjonsteknikk, originalitet, bruk av visuelle hjelpemidler, underholdning • Overbevisning: Viser deltager tro på egen idé? -------------------------- Sentralen UNG Gründer gir unge mellom 16 og 25 år veiledning, tilbyr pitchekonkurranser og mulighet til å søke om støtte fra Sparebankstiftelsen DNB for å komme i gang med sin forretningsidé. Sjekk ut vår facebookside for å lese mer om tilbudet vårt!

Dele dette arrangementet

bottom of page